UkraineInstantBooking.com
Plă£i IWB - servicii de plă£i şi de credit de prelucrare de carte Ukraine Instant Booking

Sisteme de Plă£i pentru Hoteluri


Accepta£i plă£i prin card de credit direct de la clien£ii dvs. şi a clien£ilor. Instant World Booking ofera un serviciu de plată pentru hoteluri, care este unic printre al£i furnizori la nivel mondial. Tot ce ai nevoie pentru a începe acceptarea plă£ilor cu cardul de credit este chiar aici. Colectarea plă£ilor de la clien£i pentru orice costuri legate de calatorie. Accepta carduri de credit pentru camere de hotel, mese, activită£i, de călătorie sau orice alt serviciu sau depunere pe care le furniza£i.


Plă£i IWB - Ce este?


Plă£i IWB este un card de credit Sistemul de plată care vă permite să factureze clien£ilor dvs. direct. Acest serviciu este separat de serviciul de rezervari on-line, şi pute£i utiliza Plă£i IWB de a accepta carduri de credit, chiar dacă nu accepte întotdeauna rezervări online.

Plă£i IWB este un sistem de plată unică oferită numai de către Instant World Booking. Este, spre deosebire de orice serviciu oferit de concuren£i. Cum? Pute£i accepta card de credit plă£ile pentru orice servicii legate de calatorie, inclusiv camere, mese, activită£i, etc clien£ii Charge în fa£ă ca un depozit sau o plată finală. Momentul nu contează. Pentru anulări şi nu arată-(în cazul clien£ilor dumneavoastră nu reuşeşte să ajungă), ave£i posibilitatea de a colecta acum o taxă de anulare în conformitate cu politica dvs..

Plă£i IWB chiar vă permite să factureze clien£ilor dumneavoastră pentru rezervări originare din alte surse. Lua£i în considerare acest lucru: Chiar dacă a fost confirmată o rezervare la un alt serviciu, cum ar fi HostelWorld sau com BedandBreakfast, pute£i încărca oaspetilor dumneavoastra aici pentru rezervare şi costurile legate de călătorie. Nici un alt furnizor oferă astfel de comoditate, care este atât de important pentru invitatii dumneavoastra.


Uşor şi mai ieftin decât Servicii Comerciale


Plă£i IWB este mai uşor de acces şi de a începe decât tipic comerciale servicii conturi sau a sistemelor de plată electronică. Când utiliza£i Plă£i IWB, Instant World Booking se ocupa de toate colec£iile şi de prelucrare. Serviciul nostru are acum limite. Indiferent de regiunea dumneavoastră sau loca£ie, pute£i accesa acum plă£i convenabil card de credit pentru nevoi speciale, fără a hassle şi costul de instituire a contului dvs. comerciale proprii. servicii comerciale şi de credit de prelucrare de card poate adăuga costurile de fragmentate, care se adaugă repede pentru afacerea dvs. de călătorie. Cu Plă£i IWB, pentru a evita aceste costuri:
  • Nr comerciant conturi
  • Nici o plată gateway
  • Nici o bancă sau de credit aplica£ii
  • Nu carte de credit procesoare
Eliminând necesitatea de a men£ine propriul dvs. costisitoare de prelucrare a cardului de credit, plă£i IWB oferă o solu£ie inteligentă incepand de la un cost total de doar 5,9% din volumul de încărcare. Solutia noastra ofera confort substan£iale pentru tine şi pentru clien£ii dvs. şi, în cele mai multe cazuri este mult mai ieftin decât costul agregate de a men£ine propriul dvs. card de credit de prelucrare. Având în vedere că atunci când se ocupă de Instant World Booking sarcini suplimentare cum ar fi integrarea online, confirmări, şi chiar şi de solu£ionare a litigiilor (nu ai neplăcere de solu£ionare a litigiilor card de credit) Plă£i IWB oferă cea mai bună valoare.

Cum Plă£i IWB lucrări


Există 2 moduri convenabil de a folosi serviciul nostru de plată, 1) IWB Plă£i de rezervare şi 2) Plata Virtual Terminal.

IWB Plă£i Rezervarea este pentru rezervări deja rezervat prin Instant World Booking. Configurarea dvs. de proprietate pentru a colecta automat plă£ile pentru rezervări IWB. Colectarea plă£ilor finale şi chiar anulare sau neprezentare taxe (în cazul clien£ilor dumneavoastră nu reuşeşte să ajungă) cu privire la rezerve. Parte frumos despre această caracteristică este că a£i stabilit o dată, apoi vom colecta în mod automat soldurile finale primite de la clien£ii dvs. pe toate rezervări IWB. Noi colectăm înainte de sosirea clien£ilor, aşa că vă sunt asigurate de plată. Pentru a începe utilizarea acestei func£ii, pur şi simplu la listarea dvs. şi a trece la "Plă£i IWB" paginii. Urma£i instruc£iunile de pe ecran pentru înfiin£area IWB Plă£i rezervare. Este atât de simplu. Pentru a percepe o taxa de anulare de la oaspete, urma£i aceiaşi paşi de conectare şi selecta£i rezervari ID-ul pe care dori£i să culeagă pentru.

Plata Virtual Terminal este utilizat atunci când dori£i să taxa de credit clien£ilor dvs. carte de manual. Virtual Terminal utilizare pentru orice costuri legate de calatorie pe care dori£i să colecteze. Doar introduce£i plă£ile direct în sistemul nostru. Acesta este un mare serviciu atunci când doresc să ofere clien£ilor dvs. comoditatea de a plăti cu cardul de credit. depozite colectează sau solduri de camere, mese, activită£i, etc colecta Chiar de la clien£ii dumneavoastră în cazul în care ini£ial rezervată prin alte surse (de exemplu, un alt serviciu de rezervari online, cum ar HostelWorld sau com BedandBreakfast). Chiar colecta de anulare sau neprezentare taxe (când clien£ilor dumneavoastră nu reuşeşte să ajungă). Pentru a începe utilizarea acestei func£ii, pur şi simplu la listarea dvs. şi a trece la "Plă£i IWB" paginii. Apoi face£i clic pe "Start Virtual Terminal" pentru a începe. Urma£i instruc£iunile de pe ecran. Este atât de simplu.


Cum voi fi plătit?


Când debita cardul clientului dvs. de credit, Instant World Booking se ocupă de colectare. Noi vă trimită rapoarte lunare cu detaliile tuturor plă£ilor. Detalii de plată pot fi vizualizate online la site-ul nostru. Instant World Booking te plateste lunar pe baza unui program prestabilit. Oferim o varietate de metode de plata convenabile, inclusiv PayPal, transfer bancar de sârmă, şi cec bancar. Alte metode sunt posibile. Selecta£i metoda pe care le prefera.

Începe£i


Pentru a începe, lista de hoteluri cu Instant World Booking. Dacă sunte£i deja enumerate, vă autentifica£i şi să procedeze la "Plă£i IWB" paginii. Urma£i instruc£iunile de pe ecran pentru a începe acceptarea plă£ilor cu cardul de credit de la invitatii tai. Pute£i începe acceptarea plă£ilor de la clien£ii dumneavoastră în cât mai pu£in de 24 de ore.

Plă£i IWB pot spori confortul de colectare de la clien£ii dumneavoastră, şi poate fi mai bine pentru afacerea dvs. decât sistemele de plată, altele sau servicii comerciale. Pentru a afla mai multe despre costuri, orarele de plată, şi cum func£ionează, citi£i nostru de Ajutor şi Întrebări frecvente după logare la site-ul nostru.

UkraineInstantBooking Link-uri:    Ukraine Instant Booking Pagina de start  |   Sprijini  |   Sugerează Hoteluri  |   Caută Hoteluri  |   Review-uri Hoteluri  |   Scrie o recenzie  |   Comentarii Sign-in  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonați-vă   |  Alătură-te nouă pe Facebook   |  Join us on Google+   |  Urmareste-ne pe Twitter   |  Follow us on YouTube   |  Follow us on Instagram
Utilizarea serviciilor noastre:    Termeni și condiții  |   De confidențialitate și Politică de Securitate  |   Cum funcționează  |   Adauga dvs. Hotel  |   Lucrează cu noi  |   Cea de motor   |   Canal de management   |   Programe Afiliate   |   Link către noi   |   Sistemul de plăți   |   Sistemul de management al proprietății   |   XML Feeds
Instant World Booking Global:    Hoteluri - Rezervari  |   Pensiuni - Rezervari  |   Cazare & mic dejun - Rezervari